Paul & Shark - Vasina 22 (011 3286 210), SC Milentija Popovića 9 (lokal 58-58a, 011 311 27 21) **** Home Philosophy - SC Milentija Popovića 9 (lokal 29-31, 011 220 61 52)

O nama


BiEr-logoA

Naša vizija je da, kao moderna i dinamična, kompanija koja zastupa i promoviše lifestyle, budemo visoko profitabilan i stabilan sistem maloprodaje.

Naš uspeh vezan je za profesionalnost, pouzdanost i inovativnost koje cenimo,a koje želimo da pružimo svojim klijentima, partnerima, saradnicima i zaposlenima.

Kako je svaka naša aktivnost usmerena ka pronalaženju i razvoju novih ideja i koncepta koji podstiču izbor i inspirišu ostvarivanje naših kupaca u pogledu životnih stilova koje žele da neguju, u avgustu 2011.godine otvorena je prva multibrend radnja “Home Philosophy” koja u svojoj bogatoj ponudi ima veliki izbor kućnog tekstila koji garantuju najekskluzivniji svetski brendovi kao što su: Blumarine, Blugirl, Byblos, Kenzo, Trussardi, Emanuel Ungaro, Yves Delorme, Caleffi, Carrara, Roberto Cavalli, Rocco Barocco.

Preduzeće “BI-ER” osnovano je 1994.godine u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija tekstilnih proizvoda renomiranih svetskih proizvodjača. Već 18 godina saradjujemo sa kompanijom “Benetton”.

Sklapanje ugovora o ekskluzivnom zastupstvu sa jednim od najpoznatijih svetskih brendova- kompanijom “Paul&Shark” 2004.godine, došlo je kao rezultat uspešnog poslovanja.